Maaş Haberleri

maaş haberleri ve güncel maaş gelişmeleri, maaş ile ilgili tüm video, maaş fotoğrafları ve maaş haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


GENEL

Emeklilerin düşük maaş ve hayat pahalılığından şikayet etmeleri üzerine iktidar, seçim öncesi yeni bir hamleyle karşılık veriyor.

Isparta

Bir anaokulu öğretmeni, özel bir okulda kendisine yapılan maaş teklifini sosyal medya üzerinden paylaştığı bir videoyla açıkladı.

Isparta

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) müfettişleri, denetimlerini sıklaştırarak belirlenen kişilerin emekli maaşlarını kesme kararı aldı.

Isparta

Isparta Belediye Başkanlığını kim kazanırsa kazansın alacağı maaş belli oldu. Isparta Belediye Başkanı 31 Mart’tan sonra aylık 104.453 TL maaş...

Isparta

THY İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, kurumun bünyesine bünyesine 5 bin yeni çalışan alacağını duyurdu

Isparta

Türkiye'de 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, belediye başkanlarının maaşları ve diğer özlük hakları merak konusu haline geldi.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye'ye ait Kültür Merkezinde mesai arkadaşları ile bir araya geldi

Isparta

Cumhurbaşkanı Erdoğan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine sevindirici bir müjde verdi.

GÜNCEL

Geçtiğimiz günlerde milyonlarca memur ve emeklinin beklediği TÜİK açıkladığı verilere göre; temmuz, ağustos, eylül , ekim, kasım ve aralık aylarında...

Isparta

Memur maaş zam oranının, açıklanan enflasyon rakamları ile birlikte eridiğini ifade ederek, refah payı ödemesinin şart olduğunu kaydetti.

GÜNCEL

Türkiye'de yeni zamla birlikte en düşük memur maaşı 33 bin lira oldu.

Gündem

Asgari ücretin açıklanmasının ardından devlet memurlar, sözleşmeliler ve emekliler maaş artışına odaklandı. Memur maaş artışı 3 Ocak'ta belli olacak.