Mahkeme Haberleri

mahkeme haberleri ve güncel mahkeme gelişmeleri, mahkeme ile ilgili tüm video, mahkeme fotoğrafları ve mahkeme haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Hazine Ve Maliye Bakanlığı tarafından açılan gaiplik davasında Isparta 2. Asliye Hukuk Mahkemesi,hüküm verdi.

Isparta

MHP’li Belediye Başkan Adayı Yakup Toprak, Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar kasabasında kayıp kız olayına yer veren Didem Yılmaz Arslan’la Asla...

Isparta

Bir dairede 10 yıldır ikamet eden kiracı, evin satılmasının ardından ev sahibi tarafından ihtarname ile çıkartılma talebiyle karşı karşıya kaldı.

Isparta

Isparta 3. Sulh Hukuk Mahkemesi Sav Kasabası'nda yaşayan bir vatandaş için sağlığı ve hayatta olduğu ile ilgili bildirim yapılmasını istedi.

Isparta

Görevden alınan eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu göreve geri dönmek için mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme o talebi reddetti.

RESMİ İLAN

Isparta Yayla Mahallesinde 626 Ada 8 Parsel Taşınmaz Mahkeme İle Satılacaktır

Isparta

Salda Gölü'nü besleyen Eşeler Yaylası'nda faaliyet gösteren maden şirketleri krom madeninin kapasite artırmak için (ÇED) gerekli değildir" kararı almıştı.

Isparta

7 senedir çalıştığı fabrikadan, işverenin ihtiyaç bulunmaması nedeniyle işten çıkarılan bir kişi, işe iadesi için açtığı davayı kazandı.

Isparta

Yargıtay'ın içtihat bülteninden edinilen bilgilere göre, boşanmada emsal bir karar verdi.

Isparta

Eski İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu göreve geri dönmek için mahkemeye başvurdu.

Isparta

Şarkikaraağaç ilçesinde hizmet veren Elif Garden Düğün Salonu, ruhsatın eksik verildiği gerekçesiyle 15 gün süreyle Belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti. İşletme...

Isparta

Mahkeme Dosyaları Artıyor: İstatistikler Korkutuyor...Mahkemelere taşınan dava dosyalarının sayısı göz kamaştırıcı bir artış gösteriyor.