Manav Haberleri

manav haberleri ve güncel manav gelişmeleri, manav ile ilgili tüm video, manav fotoğrafları ve manav haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da tarihçi ve yazar Bekir Manav, “Atabey Ertokuş ve Isparta’nın Fethi” isimli kitabının çıktığını duyurdu

Isparta

Tarihçi Bekir Manav, Isparta ve ilçelerinin eski adlarını açıkladı. Manav bugünkü ilçe sınırına en yakın antik yerleşkelerin isimleri olduğunu belirtti.

Isparta

Manavlar Anadolu'ya ilk yerleşen Türklere verilen ad. Sayıları 2 milyon civarında. 21 ilde yoğun olarak bulunuyorlar.

Isparta

Isparta'da manav tezgahında yerini alan kabaklar görenleri şaşırttı. İlk bakışta kavuğu andıran kabaklar büyük ilgi gördü.

Isparta

Sav Kasabalı vatandaşlar bahçelerinde yetiştirdikleri meyveleri Antalya karayolunda satıyor. Her ilin kendine özgü meyveleri yol kenarında satılırken Isparta’da ise üreticilere...

Isparta

Isparta’da manav işleten Semih Demiral, özellikle Kurban Bayramı alışverişinde en çok karpuzun tercih edildiğini belirtti.

Isparta

Karpuz hasadının başlamasıyla Isparta'da kilosu 10 lira civarı satılmaya başlanan karpuzun fiyatları düşerek kilosu 6 liraya kadar geriledi.

Isparta

O hırsızlar Yakalandı

Isparta

Manavlarda sebze fiyatları yaz ayları olmasına rağmen düşüşe geçemedi. Domatesin kilosu 18 liraya, salatalık ise 10 liraya satılıyor.

Isparta

Araştırmacı Yazar Bekir Manav Çay Boyunun her an taşabileceğini, çok daraltıldığını ve tarihte bu çayın geniş olduğu halde devamlı taştığını...