Market Haberleri

market haberleri ve güncel market gelişmeleri, market ile ilgili tüm video, market fotoğrafları ve market haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Tüketicilerin korunması amacıyla marketlerdeki ürünler için flaş karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Marketlerde artık o ürünlerin hiçbiri satılmayacak.

Isparta

Isparta'da Perakendecilik sektörünün öncü isimlerinden biri olan Efece Market, 20 yılı aşkın bir süredir sektördeki deneyimi ve müşteri odaklı hizmet...

Isparta

Türkiye'nin önde gelen perakende market zincirlerinden A101, 4 Nisan 2024 tarihli aktüel katalog ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu.

Isparta

Migros Market, Ramazan ayına özel dev bir kampanya başlattı: 19 Mart 2024 tarihinden itibaren Bisküvi, Kek, Gofret ve Çikolata Kaplamalı...

Isparta

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın açıklamalarına göre, üretici ile market arasındaki fiyat farkları oldukça belirginleşti.

Isparta

Tüm marketlerde yasaklandı 'O ürünler artık satılmayacak' Belirli İfadeler Kullanılamayacak, Ürünler Yasaklandı!...

Isparta

bu düzenlemeler, tüketicilere ürün içerikleri konusunda daha fazla şeffaflık sağlamayı amaçlamaktadır.

Isparta

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın duyurusunun ardından, limon suyu izlenimi veren limon sosu gibi ürünlerin yasaklanacağı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Isparta

Isparta’da bir zincir marketten alınan ürünün içinden çıkanlar mide bulandırdı. İşte market müşterisinin videoya aldığı o görüntüler..

Isparta

Isparta'nın Çünür Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir zincir marketin hırsızlık alarmı, gece saat 24.00 civarında başladı sabaha kadar devam etti.

Isparta

Efece Market online alışveriş dünyasına kapılarını açtı!  Efece Market kaliteli ve taze ürünleri tek bir tıkla kapınıza getiriyor.

GÜNCEL

Piyasada uygun fiyatlı ürünleri satışa sunmasıyla bilinen market zincirlerinden A101 market 21 Aralık 2023 kataloğunu yayınladı.