Meb Haberleri

meb haberleri ve güncel meb gelişmeleri, meb ile ilgili tüm video, meb fotoğrafları ve meb haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), proje okullarına müdür ve müdür yardımcısı atamaları için 12 - 14 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan...

Isparta

MEB, okul kantinlerinde yeni bir uygulama başlattı. Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından okul kantinlerine gönderilen resmi bir yazıyla duyuruldu.

Isparta

Işıkkent spor salonunda okullar arası yapılan geleneksel Türk okçuluğu renkli görüntülere sahne oldu.

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), son dakika bir duyuru yaparak okullarda karne sevinci için tarih belirledi.

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, yarıyıl tatiline girmek üzere karnelerini alacak.

Isparta

Öğretmen ile veliler arasındaki iletişimi kurmak için gönüllü olarak görev yapan "sınıf annesi" uygulaması MEB tarafından yasaklandı.

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı, ortaokul ve liselerin 1. sınavlar için ortak sınav haftası tarihlerini güncelledi.

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği'nde yeni bir değişiklik yaptı.

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan duyuruyla, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için öğrencilerin merakla beklediği tatili açıkladı.

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı, ortaokul ve lise düzeylerinde "ortak sınav" uygulamasını başlatıyor.

Isparta

Son zamanlarda öğrenciler sosyal medyada sınıf içi görüntüleri paylaşıyor ve dikkatleri dağılıyordu. Yapılan çalışmalara göre telefonlar dikkati dağıtıyor.

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Müjde: Hafta Sonu Tatili 3 Gün Olacak! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni eğitim öğretim yılına dair önemli...