Meclis Haberleri

meclis haberleri ve güncel meclis gelişmeleri, meclis ile ilgili tüm video, meclis fotoğrafları ve meclis haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

AK Parti Meclis Grup Toplantısına Isparta’dan katılan partililer, salonda ‘Isparta’ rüzgarı estirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise böyle karşılık verdi…

Isparta

Eğirdir AK Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı bugün Ankara’da düzenlenen AK Parti Meclis Grup toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gittiler.

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer ve meclis üyeleri Kaymakam Adem Çelik’i makamında ziyaret etti.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediye meclisinde genç ve ticarette başarılı isimlere öncelik vererek dikkatleri üzerine çekti.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilk ziyaretini Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Vali Aydın Baruş’a gerçekleştirdi.

Isparta

Isparta Belediye Meclisi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Isparta

Isparta'nın efsane Başkanı merhum Hasan Balaman'ın oğlu, Muhammet Furkan Balaman, 31 Mart yerel seçimlerinde Isparta Belediye Meclisi'ne girmeye hak kazandı.

Isparta

31 Mart Seçimlerinde AK Parti’den 1. Sıra belediye meclis üyesi adayı olan ve seçilen, Musa Macit teşekkür mesajı yayınladı.

Isparta

CHP Belediye Meclis Üyesi Onur Demirel, grup sözcülüğüne getirilerek, mecliste iki önemli görevi üstlenmiş oldu.

Isparta

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde CHP'nin büyük bir zafer elde ettiği Isparta’da, belediye meclislerinin ne zaman kurulacağı merak konusu oldu.

Isparta

Isparta seçim sonuçlarına göre, İl Genel Meclisi Merkez Üyeleri 2 partiden oluştu. İşte mecliste yer alan isimler…

Isparta

31 Mart Mahalle İdareler Genel seçimlerinin ardından Isparta Belediye Meclisi’nin yeni üyeleri de belli oldu. İşte o isimler…