Muayene Haberleri

muayene haberleri ve güncel muayene gelişmeleri, muayene ile ilgili tüm video, muayene fotoğrafları ve muayene haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Tuvtürk tarafından yapılan duyuruda 2024 yılı araç muayene fiyat listesi açıklandı. İşte bu yıl ki fiyat tarifesi:

Isparta

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir duyuru TÜVTÜRK tarafından yapıldı. Yeni gelişmeler ve kolaylık sağlayacak adımlar geliyor.

GENEL

TUVTÜRK, Türkiye genelinde tüm araç sahiplerini ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. İşte detaylar

Isparta

Yeni bir dönem başladı: Milyonlarca otomobil sürücüsü araç muayenesini yaptırmayanlar için büyük ceza riskiyle karşı karşıya.

Isparta

Isparta'daki araç sahipleri dikkat! Yeni uygulama ile istediğiniz zaman istasyona giderek muayene işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz.

Isparta

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen egzoz gazı emisyon ölçümleri, ulaşım kaynaklı hava kirliliğinin önlenmesinde önemli bir rol...

Isparta

Isparta Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Ölçü ve Ölçü aletlerinin muayene ve damgalarının 29 Şubat 2024 tarihine kadar yapılması gerektiği...

Isparta

Ispartalı araç sürücüleri dikkat... Araç muayene ücretlerine yüzde 58,46 zam geliyor.  

GÜNCEL

Türkiye genelinde yeni yıl heyecanı yaşanırken, TÜVTÜRK'ün 2024 için planlanan yüzde 58,46 oranındaki araç muayene ücreti zammı gündemde.

Isparta

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, 2024 yılında araç muayene ücretlerine gelecek zam oranını açıkladı.

Isparta

Milyonlarca araç sahibini yaptırdığı araç muayene işlemlerinde kötü haber TÜVTÜRK'ten geldi.

Isparta

Son günlerde Türkiye'de araç muayene hizmetlerinde yaşanan ciddi bir hatanın ardından, araç sahipleri büyük bir endişe içinde.