Muhtarlar Haberleri

muhtarlar haberleri ve güncel muhtarlar gelişmeleri, muhtarlar ile ilgili tüm video, muhtarlar fotoğrafları ve muhtarlar haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Vali Baruş, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için tüm adayları sükûnete davet etti.

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, Muhtarlar Derneği üyeleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Isparta

Vali Aydın Baruş Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Tokmacık, Kurususarı ve İleği köylerinde vatandaşlarla biraraya gelerek, ilçe merkezinde de muhtarlar toplantısı düzenledi.

Isparta

Vali Aydın Baruş, Şarkikaraağaç'ta muhtarlar ve köylüler ile biraraya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Isparta

Her ay düzenli olarak ilçelere çalışma ziyareti gerçekleştiren Vali Aydın Baruş Yenişarbademli ilçesini ziyaret etti.

Isparta

Yalvaç Muhtarlarına Afet Farkındalık, İnsani Yardım ve Psikososyal Destek, Yangın, Hafif Arama Kurtarma ve İlk Yardım  Farkındalık eğitimleri verildi.

Isparta

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ile beraberindeki mahalle ve merkez köy muhtarları Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez köy ve mahalle muhtarları ile Gelincik köyünde bir araya geldi.

Isparta

19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi ve muhtarlardan oluşan heyet, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların gününü kutlayan Belediye...

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehrin mahalle muhtarlarıyla birlikte belediyenin yatırımlarını yerinde inceledi.