Odası Haberleri

odası haberleri ve güncel odası gelişmeleri, odası ile ilgili tüm video, odası fotoğrafları ve odası haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

CHP Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, göreve geldiği takdirde Mimarlar Odası ile uyumlu bir şekilde çalışacaklarına hazır olduklarını söyledi.

Isparta

Mimarlar Odası Isparta İl Temsilciliğini ziyaret eden Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, E-İmar ve...

Isparta

Türkiye’nin ilk halı kurutma odasını Isparta’ya kazandıran İpek Halı Yıkama, müşterilerine hızlı ve kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlıyor.

Isparta

Isparta Eczacı Odasından yapılan açıklamada, bazı ilaç satışlarının durdurulması nedeniyle epilepsi, Alzheimer, migren hastalarının mağdur olduğu belirtildi.

Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmaları kapsamında ISMMMO yönetimini ziyaret ettiler. 

Isparta

Isparta İnşaat Mühendisleri Odası, 19 Aralık 2023 Salı günü saat 19.00’da Barida Hotel’de kuruluşlarının 69. yıl dönümünü kutlayacak.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader’in vefatının ardından yeni Meclis Başkanı Akif Aslan oldu.

Isparta

Türkiye’de her 4 elmadan 1’inin yetiştiği Isparta’da elma hasadı devam ediyor. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik,...

Isparta

Isparta Mimarlar Odası, binalar yapılırken güneş açısının bile yer verildiği yönetmelikte binaların yıkılma açısına yer verilmemesini eleştirdi.

Isparta

Isparta Eczacı Odası'nda hafta sonu gerçekleştirilen seçim sonucunda görev dağılımı yapıldı.

Isparta

Isparta Eczacılar Odası Başkanlığı seçimleri hafta sonu yapıldı. Yapılan seçimde Başkanlığa Hasan Yıldız getirildi.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda uzun yıllar görev yapan Genel Sekreter Nihal İspir ile yollar ayrıldı.