Operasyon Haberleri

operasyon haberleri ve güncel operasyon gelişmeleri, operasyon ile ilgili tüm video, operasyon fotoğrafları ve operasyon haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 06-14 Nisan tarihleri arasında kent genelinde suçların önlenmesi, olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanması için başarılı...

Isparta

Isparta’nın da aralarında bulunduğu 41 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-12” Operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Isparta

Isparta’nın da aralarında bulunduğu 14 ilde FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 60 şüphelinin yakalandı.

Isparta

Isparta’nın da aralarında bulunduğu 74 ilde ruhsatsız silah taşıyan kişilere ve silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Isparta

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde 4 gündür süren 'Çember-17' operasyonlarında arama kaydı bulunan 2 bin 756 firarinin yakalandığını açıkladı.

Isparta

Antalya – Isparta karayolunda kontrol noktasında Jandarma, yolcu otobüsünü durdurdu.

Isparta

Isparta Gül Sanayi Sitesi'nde meydana gelen bir otomobil hırsızlığı vakası, polis ekiplerinin başarılı çalışmasıyla sonuçlandı.

Isparta

Isparta’nın da aralarında bulunduğu 71 ilde Ruhsatsız Silah Taşıyan Şahıslara ve Silah Kaçakçılarına yönelik 4 gündür devam eden “MERCEK-16” operasyonları...

Isparta

Isparta’da da düzenlenen “ÇEMBER-16” operasyonunda çeşitli suçlardan aranan firari şahıslar yakalandı.

Isparta

Aralarında Isparta’nın d a bulunduğu toplam 55 ilde yapılan uyuşturucu operasyonlarında çok miktarda uyuşturucu madde el geçirildi.

Isparta

Isparta’da uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik “NARKOÇELİK-9” Operasyonu düzenlendi.

Isparta

Günaydın, Isparta Belediyesi operasyonu ile ilgili olarak “O gün bizi yargılayanların hepsi, FETÖ davasından tutuklu. Ben ve ailem o davadan...