Organize Haberleri

organize haberleri ve güncel organize gelişmeleri, organize ile ilgili tüm video, organize fotoğrafları ve organize haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'ya ivme katacak bir proje geliyor. Sanayici-üniversite işbirliğiyle iki kişilik elektrikli araçların üretimi planlanıyor.

Isparta

Isparta’da teknik çalışmaları yapılan yeni organize sanayi bölgesine ilişkin Bakanlık nezdinde girişimlerde bulunulacak.

Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Tural, kötü koku sorununun sorumlusunun sadece tabakhane esnafı gibi gösterilmesine tepki gösterdi.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Deri İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde (DOSB) sanayiciler ve esnaflarla bir araya geldi. 

Isparta

Aralarında Isparta’nın da bulunduğu 37 ilde eş zamanlı düzenlenen Kafes-18 Operasyonuyla ulusal ve uluslararası 39 organize suç yapısının çökertildi.

Isparta

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 1908 Adet Kaçak Cinsel İçerikli Ürün, 336 paket (11.088...

Isparta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Isparta programı çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.

Isparta

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik’i ziyaret eden MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez;  OSB’nin genişletilmesi...

Isparta
Isparta

Organize hırsızlığa 3 tutuklama