Pankart Haberleri

pankart haberleri ve güncel pankart gelişmeleri, pankart ile ilgili tüm video, pankart fotoğrafları ve pankart haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde Gelendost ilçesinde büyük bir oy oranı ile zafer elde eden İyi Parti...

Isparta

Dinar’da belediye, AK Parti’den CHP’ye geçti. CHP’li belediye başkanı, önceki dönemden kalan borçları belediye binasına asarak ilk icraatını gerçekleştirdi.

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in Seçim Öncesi Pankartlarına Çirkin Saldırı!

Isparta

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural'ın,  Karaağaç Mahallesindeki seçim görseli, kimliği belirsiz kişilerce sökülüp atıldı.

Isparta

Isparta’da esnaflık yapan bir vatandaş, gönül verdiği Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e olan sevgisi ve desteğini, hazırlattığı pankartla gösterdi.

Isparta

Isparta’da yapılacak miting ve toplanma yerleri, yürüyüş güzergahları ile afiş ve pankart asılacak yerler belirlendi.

Isparta

Isparta'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları, İsrail'in Kudüs ve Gazze'deki katliamlarına karşı pankartlı tepki gösterdi.

Isparta

Isparta 32 Spor, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in öncülüğünde ‘Küfürsüz Bir Pankart’ yarışması başlattı.

Isparta

TÜGVA Ayak Tenisi Turnuvasında, Gazze'de yaşanan gelişmelere karşı tepki pankartı açıldı.

Isparta

Isparta’da bir vatandaş Şükrü Başdeğirmen sevgisini, evinin balkonuna astığı dev pankartla ifade etti.

Isparta

Isparta'da Seçime sayılı günler kala siyasi partiler hazırlıkları sürüyor. Siyasi hareketliliğin yaşandığı Isparta’da karşılıklı asılan dev afişler gündem oldu.

Isparta

Isparta Ülkü Ocaklarından Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e  tepki.