Süleyman Haberleri

süleyman haberleri ve güncel süleyman gelişmeleri, süleyman ile ilgili tüm video, süleyman fotoğrafları ve süleyman haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Çünür Muhtar Adayı Süleyman Aksu, bugün Çünür Pazarında Projelerini anlattı..

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdürerek en fazla etkinlik düzenleyen 27 öğrenci topluluğuna hediyeleri verildi.

Isparta

Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesini ziyaret eden Eski Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, projesini kendisinin çizdiği yapının 600 yıl...

Isparta

Ispartalılar yakından tanidigi her gün yüzlerce adresin ev ya da iş yerinin kapısını çalan Süleyman sakallı 25 yıldır Isparta’da kargo...

Isparta

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Saltan, Süleyman Demirel Üniversitesi Kreş ve Anaokulunu ziyaret ederek, faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Isparta

Savunma Sanayi Uzmanı Arda Mevlütoğlu, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde "Üretim ve Sanayi" konulu bir konferans verdi.

Isparta

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 99’uncu doğum gününde SDÜ tarafından düzenlenen tören ile anıldı.

Isparta

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in, 99’ncu yaş günü münasebetiyle İslamköy’deki anıt mezarı başında anma töreni yapıldı.

Isparta

1 Kasım’da doğum günü olan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için hazırlanan anma töreni ve panel programı belli oldu.

Isparta

Isparta’nın eğitim alanında parlayan yıldızlarından Isparta Doğa Koleji ve Süleyman Demirel Üniversitesi, şehrin eğitim kalitesini ulusal standartlara taşıyacak güçlü bir...

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında kutlama programı düzenlendi.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in doğum günü nedeniyle anma programı düzenliyor.