Sıfır Haberleri

sıfır haberleri ve güncel sıfır gelişmeleri, sıfır ile ilgili tüm video, sıfır fotoğrafları ve sıfır haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Bankalar, müşterilerinin dikkatini çekmek ve ihtiyaç sahiplerine avantajlı finansman seçenekleri sunmak için faizsiz kredi kampanyalarını güncelledi.

Isparta

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), israfa ve atık krizine 'dur' demek amacıyla başlatılan Sıfır Atık Projesi’ne tam destek veriyor.

Isparta

FIAT, şehir yaşamı için özel olarak tasarladığı yeni elektrikli modeli Topolino'yu 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.

Isparta

Eğirdir Belediyesi’nin sıfır atık projesi öğrencilere örnek oldu. Minikler “sıfır atık projesi” ile atık materyalleri sanat eserine dönüştürdüler.

Isparta

Yeni yılda otomobil sahibi olmak isteyen asgari ücretliler için detaylı bir araştırma yapıldı. Asgari ücret zammına rağmen sıfır otomobil hayali...

Isparta

Yeni yılın başlamasıyla birlikte sıfır otomobil fiyatlarına zam geldi. Sektör temsilcileri, 2024 yılında beklenen zamların ardından araç fiyatlarına yapılan artışları...

Isparta

Otomotiv sektöründeki kriz, devletin uyguladığı düzenlemeler ve otomobil firmalarının kampanyalarıyla bir miktar hafifledi.

Isparta

Isparta'da oto galeri işleten Vedat Çalışkan, yılbaşından itibaren otomobil piyasasında yaşanabilecek durumu değerlendirdi.

Isparta

Eğer sıfır araç almaya niyetiniz varsa elinizi çabuk tutun. Sıfır araçların zam göreceği tarih belli oldu.

Isparta

Sıfır araç almak isteyenlere yılın son indirimli kampanyaları Aralık ayı için ardı ardına geliyor. Yılın son günlerinde araç fiyatlarında yeni...

Isparta

Türkiye otomotiv pazarında satışlar her ay rekor tazelerken, birçok otomobil markası, kredi, takas desteği ve nakit indirimleriyle dolu kampanyalar düzenliyor.

Isparta

Hükümetin aldığı önlemler ve kredi faizlerindeki yükseliş sonrası otomobil piyasasında fiyat dengesi tamamen değişti.