Seminer Haberleri

seminer haberleri ve güncel seminer gelişmeleri, seminer ile ilgili tüm video, seminer fotoğrafları ve seminer haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

İl Müftülüğü tarafından Isparta'dan kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik "Umre Eğitim Semineri" düzenledi.

Isparta

Isparta Müftülüğü tarafından Fatih Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik "İzcilik Tanıtım Semineri” düzenlendi.

Isparta

Isparta Ticaret Borsası heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Isparta halısı takdim etti.

Isparta

Isparta Boğaziçi Koleji, 17 Ocak Çarşamba günü Eğitmen Doç. Dr. Yavuz Samur’u, şehrin tüm öğretmenleriyle seminerde buluşturuyor.

Isparta

SDÜ öğrencileri, “Kariyerim İletişim” projesi ile Isparta’daki Mustafa Gürkan Anadolu Lisesi ile Şehit Ali Hekim Anadolu Lisesinde seminer gerçekleştirdi.

Isparta

Isparta Müftülüğü, GSB Murat Hüdavendigar Konferans Salonunda "Kudüs Bilinci" konulu seminer düzenledi.

Isparta

Isparta Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında öğrencilerin akademik başarı ve motivasyonlarının artırılması amacıyla 12’inci sınıflara yönelik seminer düzenlendi.

Isparta

Babalar bu haber sizin için… Eş ve çocuklarınızın maddi ihtiyaçlarını karşıladıklarında onlara karşı görevlerini yerine getirmiş olduğunuzu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz!

Isparta

Isparta Fevzipaşa İlkokulu, velilere yönelik "Psikolojik Sağlamlık", "Dikkat Geliştirme", "Otokontrol" ve "Verimli Ders Çalışma" konularıyla ilgili seminer düzenlendi.

Isparta

Doğa Kolejinde iletişim temalı sunumlar, doğada uygulanan sistemler, akademik çalışmalar ve atölyeler şeklinde planlanan seminer dönemi Ağustos ayı boyunca devam...

Isparta

Isparta İl Müftülüğü ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında İl Müftülüğüne bağlı camilerde bağımlılık seminerleri düzenlendi.

Isparta

Isparta Müftülüğü tarafından yaz kuran kurslarına hazırlık için din görevlilerine eğitim semineri düzenlendi. Müftülük konferans salonunda düzenlenen seminerde eğitimin önemi...