Sendika Haberleri

sendika haberleri ve güncel sendika gelişmeleri, sendika ile ilgili tüm video, sendika fotoğrafları ve sendika haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Vali Baruş Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret ederek, sendika başkanları ile buluştu.

Isparta

Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Ağun, kreşlerin bir öğrenci için ne kadar önemli olduğunu belirterek bir duyuru yayınladı.

Isparta

Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcıları İrfan Kaşıkçıoğlu ile Kerim Alptekin Isparta'ya gelerek, sendikal faaliyetlerle ilgili çalışma yaptılar.

Isparta

Hizmet-İş Sendikası Isparta İl Başkanı Caner Macit, “Belediye-İş Sendikası’nı ek protokol yapması adına göreve davet ediyoruz” dedi.

Isparta

Türkiye Kamu-Sen Isparta Şube Başkanı Hilmi Yılmaz, konfederasyona bağlı sendikaların 31. Kuruluş yıl dönümleri nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Isparta

Isparta Barosu Çocuk Hakları Komisyonu tarafından 'depremzedelerin evlat edinilmesi' ile ilgili yapılan açıklamaya, Mil-Diyanet Sen Isparta İl Başkanlığı cevap verdi.

Isparta

Manevi, İlkeli ve Liyakatli Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası Mil-Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, Kur'an Kursu öğreticilerinin öğretmen...

Isparta

Asgari ücret ara zamda karar günü

Isparta

Yol-İş Sendikası Antalya 2 Nolu Şube Başkanlığının 11. Olağan Genel Kurulu hafta sonu Antalya’da yapıldı.

Isparta

12. Belediye İş Sendikası Olağan Genel Kurulu Barida Otel’de yapıldı. 3 adayın yarıştığı kongrede Cemal Kurt ve listesi yeniden seçildi.

Isparta

Asgari Ücret Belli Oldu.