Tüketici Haberleri

tüketici haberleri ve güncel tüketici gelişmeleri, tüketici ile ilgili tüm video, tüketici fotoğrafları ve tüketici haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Son dönemde bankaların pos cihazı kullanan işletmelere uyguladığı komisyon oranlarının artışı, tüketicilerin alışveriş deneyimine de olumsuz yansımaya başladı.

Isparta

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Ergün Kılıç, dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları bilgilendirerek uyarılarda bulundu.

Isparta

bu düzenlemeler, tüketicilere ürün içerikleri konusunda daha fazla şeffaflık sağlamayı amaçlamaktadır.

Isparta

Isparta Ticaret İl Müdürü Mehmet Akif Ülger, bu yıl 27’ncisi verilecek Tüketici Ödülleri hakkında duyuru yaptı.

Isparta

Yargıtay, milyonlarca araç sahibini ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Sıfır araç alıp sorun yaşayan tüketicileri ilgilendiren flaş karar.

Isparta

Isparta’da İyi Tarım Uygulamalarının Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında Kuleönü ve Deregümü Köylerinde öğrencilere tüketici bilinçlendirme eğitimleri verildi.

Isparta

Isparta’da zincir marketlerin fiyatlara zam yapması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Isparta

Türk Gıda Kodeksi Katkı Maddeleri Yönetmeliği, insan sağlığı için önemli düzenlemeyi içeren bir mevzuat olarak Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Isparta

Marketlerdeki kasa ve raf fiyatlarında görülen farklılıklar, tüketicilerin tepkisine neden oluyor. Bazı zincir marketler, bu durumu "unutuldu" veya "yanlışlık oldu"...

Isparta

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, sıfır araç bayilerinin ''İkinci el otomobillerin fiyatı sıfır araç fiyatını geçti'' diyerek algı oluşturduğunu...

Isparta

2022 yılında Tüketici Hakem Heyeti'ne toplam 635 bin 363 kişi başvurmuştur. Sizler için en çok şikayet edilen konuları derledik.