Tüvtürk Haberleri

tüvtürk haberleri ve güncel tüvtürk gelişmeleri, tüvtürk ile ilgili tüm video, tüvtürk fotoğrafları ve tüvtürk haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'da araç sahiplerine yönelik önemli bir hizmet başlatıldı. TÜVTÜRK'ün gezici muayene istasyonu artık köylerde de hizmet vermeye başladı.

Isparta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, araç muayenesi ödemeleri için yeni bir süreç başlatıldığını duyurdu. Ödeme hizmet bedeli alınacak.

Isparta

Isparta'daki araç sahipleri dikkat! Yeni uygulama ile istediğiniz zaman istasyona giderek muayene işlemlerini gerçekleştirebileceksiniz.

Isparta

Son dakika haberlerine göre; TÜVTÜRK araç muayenesinde herkesten alınan ücret iade edilecek...

Isparta

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu'nda yapılan muayene işlemi sonrasında kredi kartıyla yapılan ödemeler için mahkeme emsal nitelikte karar verdi.

Isparta

Yeni yılla birlikte gelecek olan ceza, harç, teminat gibi ödemeler ile alacaklarına yönelik yeni tarifeler belli olmaya başladı.

Isparta

Ispartalı araç sürücüleri dikkat... Araç muayene ücretlerine yüzde 58,46 zam geliyor.  

GÜNCEL

Türkiye genelinde yeni yıl heyecanı yaşanırken, TÜVTÜRK'ün 2024 için planlanan yüzde 58,46 oranındaki araç muayene ücreti zammı gündemde.

Isparta

Trafikteki milyonlarca araç sahibini ilgilendiren karar duyuruldu. Artık araç sahiplerinin bunu yapması şart olacak.

Isparta

Her yıl TUVTÜRK ve Ulaştırma Bakanlığı tarafından belirlenen araç muayene ücretlerine büyük bir zam yapılacağı iddiaları gündeme geldi.

Isparta

Araç muayeneleri, trafik güvenliği açısından büyük öneme sahip. Son haberlere göre; artık kontrol edilmeyecek...

Isparta

TÜVTÜRK tarafından yapılan açıklamada muayene sırasında lastik kontrolü yapılmadığı bildirildi.