Tanıtım Haberleri

tanıtım haberleri ve güncel tanıtım gelişmeleri, tanıtım ile ilgili tüm video, tanıtım fotoğrafları ve tanıtım haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Ünye Medya İletişim Derneği tarafından düzenlenen MARKA ŞEHİR ÜNYE projesi Ünye Ramada Otel’de yapıldı. Programa Isparta’dan Gazeteci Elif Akgül katıldı.

Isparta

AK Parti Sav Belediye Başkan Adayı Yahya Öztürk, coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirilen aday tanıtım töreni sonrasında teşekkür mesajı yayımladı.

Isparta

Isparta’da AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde gösterdiği ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor.

GÜNCEL

AK Parti'de, aday tanıtım toplantısının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladığı tarih olan 15 Ocak'ta yapılması...

Isparta

Isparta İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısında, Eğirdir'de yapılması planlanan yamaç paraşütü atlayış alanının hayata geçirilmesine karar verildi.

Isparta

SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Profesyonel Halkla İlişkiler ve Tanıtım Araştırmaları dersi kapsamında proje üretmeye devam...

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, Gökkubbe’de düzenlenen “Isparta Üniversite Tanıtım Kariyer Günleri”nde üniversite adayı öğrencilerle buluştu.

Isparta

Isparta’da 26 üniversitenin yanı sıra özel eğitim kurumları ve kamu kurumları da stant açarak öğrencilere tanıtım ve bilgilendirmede bulundu.

Isparta

Isparta’da lise öğrencilerinin doğru hedefler oluşturarak bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak amacıyla 26 üniversitenin tanıtımı yapılacak.

Isparta

Isparta’da 3 okuldan 257 öğrenci ve öğretmen Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığına kariyer tanıtım ziyareti gerçekleştirdiler.

Isparta

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Eylül ayı içerisinde çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yapıldı.