Tkdk Haberleri

tkdk haberleri ve güncel tkdk gelişmeleri, tkdk ile ilgili tüm video, tkdk fotoğrafları ve tkdk haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

TKDK ve Isparta’ya yapılan yatırımlarda büyük emeği olan Proje Birim Amiri Cihanşah ARSLAN vefat etti.

Isparta

Vali Aydın Baruş, aile işletmesini TKDK desteğiyle modernleştiren ve büyüten Kadirzade Yöresel Ürünler isimli firmayı ziyaret etti.

Isparta

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Isparta İl Koordinatörlüğü, Antalya’da İrtibat Ofisini hizmete açtı.

Isparta

ITSO’da, kadın girişimcilerin İŞKUR, KOSGEB, TKDK ve Eximbank gibi kurumlar tarafından sağlanan desteklerden nasıl yararlanabilecekleri anlatıldı.

Isparta

Tarımsal Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Isparta İl Koordinatörlüğü, yatırım projelerinin kontrollerine hem ofiste hem de kırsalda yürütüyor.

Isparta

TKDK, 13'üncü proje çağrı döneminin başvurularını tamamladı. Isparta, Türkiye'de yatırım ve hibe miktarı açısından 42 il içinde ilk 10'a girerek...

Isparta

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, Isparta’da bugüne kadar 2,3 milyar TL tutarında yatırım kazandırıldığını...

Isparta

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, Isparta 1. Turizm Gastronomi Fuarında konferans verecek.

Isparta

TKDK Başkanlığı'na tekrar atanan Dr. Ahmet Antalyalı, göreve tekrar başladığı ilk gününde önemli bir ziyaretçiyi ağırladı.

Isparta

Isparta’da süs bitkileri üretimi, depolanması, paketlenmesine yönelik yapılan yatırımlara yüzde 50 karşılıksız hibe desteği veriliyor.

Isparta

Isparta Güncel Haber: Tarım ve Kırsal Kalkınma: IPARD Programı Başvuruları Başladı TKDK, On Üçüncü Başvuru Çağrı İlanını duyurdu.

Isparta

Isparta Ortak Akıl Hareketi Kurucusu Tufan Tural, TKDK Genel Başkanı Ahmet Antalyalı’yı ziyaret ederek, TKDK işbirliğiyle yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi...