Tuik Haberleri

tuik haberleri ve güncel tuik gelişmeleri, tuik ile ilgili tüm video, tuik fotoğrafları ve tuik haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan son verilere göre, İstanbul'un nüfusu 15 milyon 840 bin 900 kişiye ulaştı.

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu'nun "Dezavantajların Kuşaklararası Aktarımı" adlı özel konulu modül çalışmasına göre, Türkiye'de baba mesleğini devam ettirenlerin oranı artış gösteriyor.

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart 2024 dönemine ait tüketici ve üretici enflasyon verilerini açıkladı.

Isparta

TÜİK verilerine göre, Türkiye'de en çok tercih edilen araba rengi önemli bir değişim gösterdi. İşte en çok tutulan renkler

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Isparta’da ‘çekirdek aile’ yapısının yaygın olduğu sonucu çıkıyor.

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2023 Sonuçları açıklandı. Isparta’nın nüfusu arttı mı? İşte rakamlar…

Isparta

TÜİK verilerine göre, Isparta’daki trafiğe kayıtlı araç sayısı tırmanışa geçti. İşte o veriler…

GÜNCEL

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Kasım 2023 tarımsal girdi endeksleri, tarımsal girdi fiyatlarında yaşanan artışları gösterdi.

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kasım ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı.

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ait iller bazındaki gayri safi yurt içi hasıla (GSYH) verilerini yayınladı.

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin iller bazındaki gayri safi yurt içi hasıla (GSYH) verilerini açıkladı.

Isparta

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 'Yaşam Memnuniyet Araştırması' sonucunda Türkiye'nin en mutlu illeri sıralandı.