Tutuklandı Haberleri

tutuklandı haberleri ve güncel tutuklandı gelişmeleri, tutuklandı ile ilgili tüm video, tutuklandı fotoğrafları ve tutuklandı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta’da boşanma aşamasında olduğu eşi H. G.’yi bıçaklayan O. G. Gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Isparta

Isparta’da 15 düzensiz göçmen yakalanarak sınır dışı edildi. Göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 1 şahıs ise tutuklandı.

Isparta

İnternetten araç satın almak isteyen vatandaş dolandırıldı. Olayla ilgili olarak 1 kişi sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Isparta

Isparta'da geçen Cuma gecesi meydana gelen kazada, 21 yaşındaki Yusuf Ekici hayatını kaybetti.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince son 15 günde yapılan çalışmalar neticesinde 19 şüpheli yakalanarak cezaevine teslim...

Isparta

Isparta yaşanan tartışma sonrası F. Y.'yi av tüfeği ile vuran M. B., gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Isparta

Isparta’da bir işyerinden sadaka kutusunu çalan şüpheli, polisin çalışmaları sonucu yakalanarak tutuklandı.

Isparta

Isparta’nın Yalvaç İlçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2 eczaneye baskın düzenledi. Olayla ilgili 1 eczacı ile 2 eczacı kalfası tutuklandı.

Isparta

Isparta'da alacak meselesinden çıkan tartışmada Ferhat Tokmak'ın (38) tabancayla başından vurulup hayatını kaybettiği olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Isparta

Isparta’da faaliyet gösteren Zincir Markete bağlı 3 farklı şubede gerçekleşen hırsızlık olayı Emniyet ekiplerince aydınlatılarak, 1 kişi tutuklandı.

Isparta

Isparta Emniyet Müdürlüğü hırsızlık büro ekipleri, Ekim ayı içerisinde 34 hırsızlık şüphelisini yakaladı. 6 şüpheli tutuklandı.

Isparta

Isparta'da Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti operasyonunda aralarında 1 DEAŞ terör örgütü üyesi olan 8 kişi yakalandı. Operasyonda 1 kişi...