Tuvalet Haberleri

tuvalet haberleri ve güncel tuvalet gelişmeleri, tuvalet ile ilgili tüm video, tuvalet fotoğrafları ve tuvalet haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Bu kadarı da olmaz' dediğimiz görüntülere bu sefer bir yenisi daha eklendi. Isparta'da bir vatandaş, sokağa tuvaletini yaptı.

Isparta

Isparta Belediyesi, Yeni Sanayi Sitesi’ndeki Yeni Sanayi Camii ve Çünür Mahallesi’ndeki Hz. Ali Camiine yeni tuvalet yapıldı.

Isparta

Isparta Belediyesi’nin Sanayi sitesine yapmış olduğu umuma açık tuvaletlerin kapılarına kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar verildi.

Isparta

Tuvalette uzun süre geçirmenin veya cep telefonuyla zaman geçirmenin sağlığa zararlı olabileceği konusunda uzmanlar uyarılarda bulunuyor.

Isparta

Tuvalet kağıdı ve peçetelere gelen artan zamlar, Isparta'da vatandaşları daha uygun fiyatlı ve kalitesi biraz daha düşük alternatif ürünlere yönlendiriyor....

Isparta

Isparta Belediyesi tarafından bugüne kadar birçok caminin tuvaletleri yenilenirken, çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmaların devam ettiği camilerden birisi de Yeni...

Isparta

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in talimatıyla Isparta'da cami tuvaletleri yenilenip halka ücretsiz hizmet veriyor.

Isparta

Isparta Fatih Mahallesi'nde bulunan Fatih Parkı'ndaki umumi tuvaletin pisuvarları bir kişi veya kişiler tarafından kırıldı.

Isparta

Herkesin İçinde Parka İdrarını Yaptı