Ucuz Haberleri

ucuz haberleri ve güncel ucuz gelişmeleri, ucuz ile ilgili tüm video, ucuz fotoğrafları ve ucuz haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, vatandaşlardan özellikle şehir içi ulaşımın pahalı olduğu yönünde şikayetler geldiğini belirterek, “biz...

Isparta

Isparta'da 10 yıldır ayakkabı satışı yapan Görkem Özbey, kalitesiz ayakkabılardan dolayı vatandaşın artan sorunlarına dikkat çekti.

Isparta

İkinci el otomobil piyasasındaki gelişmeler ve güncel fiyatlar otomobil almak isteyenler tarafından merak konusu olmaya devam ediyor.

Isparta

Ekim ayı ile birlikte havalar soğumaya başladı, ve kışın yaklaşması, doğal gaza gelen zamlarla birlikte vatandaşları tedirgin ediyor.

Isparta

Son günlerde otomobil piyasasındaki durgun havadan etkilenen ikinci el araç pazarı, sosyal medyada paylaşılan şaşırtıcı bir görüntü ile gündeme geldi.

Isparta

Isparta'da Yer Altı Çarşısı, geçen pandemi döneminin ardından tekrar yerel halkın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Isparta

Isparta'nın merkezinde bulunan Atatürk Parkı'nda sunulan 1 lira fiyatlı çay, kentin sıcak havalarında serinlemek isteyenleri çekiyor.

Isparta

Isparta, büyük süpermarketlerin artışıyla birlikte alışveriş alışkanlıkları değişmeye başladı.Vatandaşlar, hem büyük mağazaların geniş ürün yelpazesi hem de yerel marketlerin ekonomik...

Isparta

Isparta'da yaşayan vatandaş, bir işyerinin kıymayı 190 TL'den sattığının görselini paylaştı.

Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine, Tarım Krediden temel tüketim ürünlerinde indirim müjdesi geldi.