Uyumder Haberleri

uyumder haberleri ve güncel uyumder gelişmeleri, uyumder ile ilgili tüm video, uyumder fotoğrafları ve uyumder haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

“Gençlerin Abisi Uyumder Ağası” Kemerini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan aldı.

Isparta

Isparta Bir Kanat Altında Derneği’nin öncülüğünde ve Uyumder ile Elele Derneği’nin işbirliğinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe yaklaşık 15 il ve bunlara...

Isparta

Kaymakam Selami Işık, bağımlılık ile mücadele kapsamında örnek bir uygulama ve çalışma olan UYUMDER yönetimine başarılar diledi.

Isparta

Gençleri yeniden hayata bağlamayı amaç edinen Isparta UYUMDER, önümüzdeki ay festival şeklinde yapılacak olan programa hazırlanıyor.

Isparta

Isparta UYUMDER yöneticisi Yaşar Erbil, Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü dolayısıyla farkındalık oluşturulmasını isteyerek, elimizden kayıp giden gençlerimiz için kim, nasıl...

Isparta

Uyuşturucu, Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneği (UYUMDER) Başkanı Uzunköprü, 28 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için paylaşım yaptı.

Isparta

Uyuşturucuya Karşı Acil Önlem Çağrısı

Isparta

Uyuşturucuyla Mücadele Derneği (UYUMDER) tarafından Kaymakkapı Meydanında kermes düzenleniyor. 25-26 Kasım tarihlerindeki kermese tüm Isparta halkı davetlidir.

Isparta

Isparta'da Uyuşturucu, Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneğinin (UYUMDER) ücretsiz hizmet veren rehabilitasyon merkezinde, 7 yılda 400 genç madde bağımlılığından kurtuldu.

Isparta

Atabey Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, beraberinde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüsrev Büyükdoğaç, Uyuşturucu, Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneği(UYUMDER) Başkanı...