Vali Haberleri

vali haberleri ve güncel vali gelişmeleri, vali ile ilgili tüm video, vali fotoğrafları ve vali haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta Yurt Müdürlüğü’nde kalan öğrencilerle iftar yapan Vali Aydın Baruş, öğrencilerle uzun bir süre sohbet etti.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.

Isparta

Bediüzzaman Said Nursi Yurt Müdürlüğü’nde kalan öğrencilerle iftar yapan Isparta Valisi Aydın Baruş, iftarın ardından öğrencilerle uzun bir süre sohbet...

Isparta

Vali Aydın Baruş, mahalle ziyaretleri kapsamında Anadolu ve Modernevler mahallelerinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.

Isparta

Ramazan gecelerinin baş tacı teravih namazı dün akşam başladı. Yatsı namazı ile birlikle başlayan teravih namazında Mimarsinan camii doldu taştı.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Isparta

Vali Aydın Baruş, Isparta’da faaliyet gösteren kadın dernekleri üyelerini ve kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan kadınlar ile Valilik kadın...

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, bugün saat 18:00’de yapılacak olan  Güvenlik Bilgilendirme Toplantısının sosyal medyadan canlı olarak takip edilebileceğini duyurdu.

Isparta

Isparta Valisi Aydın Baruş, “6 Mart 1930 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya Gelişi”nin 94’ncü yıldönümünü kutladı.

Isparta

Vali Aydın Baruş, mahalle ziyaretleri kapsamında İstiklal ve Kutlubey mahallelerinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.

Isparta

Vali Aydın Baruş ilçe çalışma ziyaretleri kapsamında Yalvaç ilçesi Bahtiyar köyünde cami açılışı gerçekleştirdi ardında ise Yalvaç’ta görev yapan köy...

Isparta

Vali Aydın Baruş, vatandaşların ihtiyacı olan hizmetleri zamanında, daha etkin bir şekilde götürebilmek amacıyla birimler arası işbirliğinin önemini vurguladı.