Yabancı Haberleri

yabancı haberleri ve güncel yabancı gelişmeleri, yabancı ile ilgili tüm video, yabancı fotoğrafları ve yabancı haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Sahip olduğu değerler sayesinde turist sayısını her geçen gün artıran Isparta, 12 ay sürdürebilir turizm hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Isparta

Isparta Uluslararası Öğrenci Derneği’nin “Gül Şehri Isparta’nın Kültür Elçileri” projesi İçişleri Bakanlığı tarafından destek gördü.

Isparta

Yaz aylarında binlerce misafiri ağırlayan Isparta’nın Eğirdir ilçesinde 2023’ün son aylarında da ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

Isparta

Estonya ve İspanya’dan gelen öğretmen ve öğrenciler Isparta Güzel Sanatlar Lisesi’nde atölye çalışmalarını inceleyerek, Etnografya Müzesini gezdiler.

Isparta

Muzaffer Türkeş Mahallesi 5140. Sokak'ta bulunan Kızılay Anaokulu çevresindeki olaylar mahalle sakinlerini endişelendiriyor.

Isparta

Gülbirlik’e ait Güneykent’teki tesis geride bıraktığımız Gül sezonunda her gün yüzlerce yerli ve yabancı turistlerle dolup taştı. İçinde Gül havuzu...

Isparta

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde farkındalık yaratmak için 45 kişilik yabancı uyruklu öğrenci göl kıyılarında ve plaj mahallesinde temizlik yaptı.

Isparta

Isparta’da yabancı uyruklu kadını ‘adınız terör örgütlerine karıştı’ yalanıyla dolandırdılar.

Isparta

Isparta’da  bir alışveriş merkezinden aldığı bisküvinin içinden çıkan şoke etti.

Isparta

Mimarlar Odası Antalya Şubesi Isparta Temsilcisi Caner Ataseven, Antalya’da ev bulamayan veya pahalı bulan yabancıların Isparta’ya akın etmeye başladıklarını belirterek,...

Isparta

Tekirdağ’daki lavanta tarlaları çok sayıda yerli ve yabancı turisti misafir etti. 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan Tekirdağ, Isparta’ya en büyük...

Isparta

Ağlasun’daki Aşk Çeşmesi yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.