Yangın Haberleri

yangın haberleri ve güncel yangın gelişmeleri, yangın ile ilgili tüm video, yangın fotoğrafları ve yangın haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'da 3 katlı bir binanın 2. katında yangın çıktı. Alevlerin büyümesi üzerine üst kattaki daire de hasar gördü.

Isparta

Isparta’da evin bahçesindeki kapalı alanda yangın çıktı. Yangında 1 ton arpa, 500 kilogram buğday ve yaklaşık 400 plastik sulama borusu...

Isparta

Isparta'nın Batıkent Mahallesi'nde sabahın erken saatlerinde korkutan bir yangın meydana geldi.

Isparta

Isparta, Burdur ve Antalya'yı içine alan batı Akdeniz Bölgesi'nde yangınlarla mücadelede hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edilmesi amacıyla Helikopter...

Isparta

Isparta’da 4 katlı bir evin çatısındaki bacada yangın meydana geldi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Isparta

Yalvaç'ta bir araç aniden yanmaya başladı. Alevlerin birden yükseldiği yangına itfaiye ekipleri kısa sürede olaya müdahale etti.

Isparta

Yalvaç'ta gece saatlerinde Görgü Bayram Mahallesi'nde meydana gelen bir olayda henüz belirlenemeyen bir sebeple bir araç yanmaya başladı.

Isparta

Isparta’da bir evde buzdolabının motorunda başlayan çıkan yangın köyde panik yarattı. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Isparta

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde Yeni Sanayi Sitesinde marangozhanede çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın ekiplerin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.

Isparta

Isparta'da emekli öğretmen ve aynı zamanda köşe yazarı Bayram Aygün, bu haftaki yazısından 1912 yılındanki Uluborlu yangınını ele aldı.

BURDUR

Burdur'da, 4 katlı bir apartmanın bacasında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Isparta

Isparta Gülistan Mahallesi'nde bulunan 2825 Sokak'ta yangın çıktı. Yangın haberinin alınmasının ardından itfaiye ekipleri derhal olay yerine sevk edildi.