Yarışma Haberleri

yarışma haberleri ve güncel yarışma gelişmeleri, yarışma ile ilgili tüm video, yarışma fotoğrafları ve yarışma haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Yeşilay ve T.C. Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Isparta’da...

Isparta

ITO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu öğrencisi Nisa Nur İnan, “barış ve su” konulu kompozisyon yarışmasında Isparta-Burdur-Afyon Bölge 1.si Türkiye 3.sü...

Isparta

Isparta'lı Şair - Yazar Zeki Çelik, Türkiye genelinde düzenlenen Yarışmada Mansiyon Ödülü aldı. Çelik'in yarışma ile ilgili kaleme aldığı köşe...

Isparta

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından düzenlenen "Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma" temalı resim yarışmasında Kübranur Yardım, Türkiye üçüncüsü oldu.

Isparta

Filistin'de yaşanan zulme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

Isparta

‘’Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma” temalı resim yarışması sonuçları açıklandı. Isparta'dan katılan yarışmacı önemli başarı elde etti.

Isparta

Isparta Valiliği himayesinde düzenlenen Valiliğimiz himayelerinde düzenlenen Isparta Anadolu İmam Hatip Liseleri ve Ortaokulları Mesleki Yarışmaları yapıldı.

Isparta

Bu yıl Adana’da gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne Isparta’dan katılmak isteyenler, son başvuru tarihini kaçırmayın.

Isparta

SDÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Faruk Durna ve takım arkadaşı Sümeyye Eylül Yılmaz, “Angelini University Award” yarışmasında birinci oldu.

Isparta

Bu yıl 22’ncisi düzenlenecek olan Eğirdir Triatlon Yarışmalarının tarihi belli oldu.

Isparta

Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi, Genç Yetenekleri "Babamın Mesleği" Temalı Çok Kısa Film Yarışmasıyla Buluşturuyor.

Isparta

Isparta 32 Spor, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in öncülüğünde ‘Küfürsüz Bir Pankart’ yarışması başlattı.