Zehirlenme Haberleri

zehirlenme haberleri ve güncel zehirlenme gelişmeleri, zehirlenme ile ilgili tüm video, zehirlenme fotoğrafları ve zehirlenme haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

‘Daha önce söyledik, yine söylüyoruz; önlem alınması için öğrencilerimizin ölmesi mi gerek!’ diyen İYİ Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli,...

Isparta

Milletvekili Halıcı, Isparta’da öğrencilerin zehirlenme olayına "ne zaman önlem alacaksınız? Öğrenciler zehirlenerek can verdiğinde mi?" diye tepki gösterdi.

Isparta

Isparta'da bir vatandaş pazardan kilosu 200 liraya kestane satın aldı, zehirlenmekten son anda kurtuldu.

Isparta

Isparta Sağlık Müdürü Karakaya; özellikle “lodos”lu havalarda yanlış kullanım ve ihmal nedeniyle soba, şofben, baca zehirlenmelerinin meydana geldiğini belirterek uyardı.

Isparta

İYİ Parti İl Başkanı Dr. İbrahim Tekeli, son zamanlarda Isparta’da bulunan KYK yurtlarında yaşanan sorunlara tepki gösterdi.

Isparta

CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a yurtlardaki zehirlenme vakalarını sordu.

Isparta

Isparta’da Akkent Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin zehirlenmesi olayı ile ilgili Isparta Valiliği açıklama yaptı.

Isparta

Isparta Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 10 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı.

Isparta

Isparta'da Bir Kolejde öğrenim gören çok sayıda öğrenci aniden rahatsızlanarak kusma ve ishal şikayeti ile hastanelere başvurdu.

Isparta

Son yolculuğuna uğurlanacaklar

Isparta

Pirimehmet Mahallesinde bir evde şofben zehirlenmesi yaşayan kişiye ekipler müdahale etti.

Isparta

Isparta'nın Atabey İlçesinde 12 öğrenci mide bulantısı nedeniyle hastanelere başvurdu. Öğrenciler tedavi altına alındı.