Akparti de Erken seçim, aday adayları,temayül derken 21 Mayısta Adaylar da açıklandı.

Şunun şurasında seçime de tam bir ay kaldı. Vizyonuyla ülke gündeminden hiç düşmeyen Misyonunu: "Bu ülkede yaşayan her insana,meşru olan her fikre,her inanca,her ideale aynı yakınlıkta duran, kendini toplumun parçalarıyla değil bütünüyle ifade eden bir merkez partisi" olarak açıklayan ve uygulayan Akparti , adaylarını açıkladıktan sonra; Isparta adayları için hep sızlandığımız, her zaman beklenti içinde olduğumuz, halktan biri olsun dediğimiz, caddede, sokakta,pazarda karşılık bulan, halka varıp hal hatır soran, selam verip selam alan, mütevazi alçak gönüllü, güler yüzlü, sevilen, sayılan içimizden birini bu sefer gösterdi.

Isparta da doğup Isparta da büyüyen Emre mahallesinin evladı, eski refah partisi kökenli Akparti teşkilatlarınca da sevilen eski İlbaşkanı Mehmet Uğur Gökgöz.

Yıllarca esnaflık yapmış, esnafların derdini bilen, onların içinden gelen bir insan. Beklediğimiz sürekli dillendirdiğimiz sitem ettiğimiz halkın içinden biri işte şimdi ADAY.

Sıra seçmene geldi, hizmet için heyecanlı, metalden küflenmemiş,yolun başında aşkla koşacak,esnafın derdini dinleyip kendisine ulaşılacak biri Uğur bey. Mütebessim çehresiyle Ankarada sizi sıcacık karşılayacak bir Vekiliniz olsun istemezmisiniz? Size yıllarca Ankara'nın kapısı kapandıysa; bunun nedenini araştırıp, hesabını soracak potansiyel de bir insan Mehmet Uğur Gökgöz. Isparta'nın evladını bu sefer aday gösterdiyse Akparti.

Ispartalı da gereğini yapacak evladını bağrına basacaktır. İçeride ve dışarıda oynanan oyunları görecek basirete sahiptir Ispartamızın necip insanları. Akpartinin Başkanı Ümmetin Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Meclisini bu sefer daha büyük bir güçle destekleme zamanı. Kızgınlıkları,küskünlükleri bir kenara bırakıp. Halkımızın Akpartiye Isparta'dan en az ama mutlaka 3 Vekil göndermesi gerekmektedir.

Saygılar Ispartam #Sadece Gerçekler#