Isparta basınının ne kadar iyi niyetli, memleket sevdalısı olduğunu herkes bilir, suya sabuna dokunmadan, ilişkilerini sıcak tutarak mesleklerini yürütürler.

 25 yıllık gazeteci olarak bugüne kadar birçok Bakan, Milletvekili, Vali, Belediye Başkanı ve bürokratla çalıştım. Hiçbir zaman bu kişiler ile aramdaki diyaloğu prensiplerim dışında tutmadım, ne yakın, ne de uzak oldum, kimsenin adamı olmadım, görevimi yaptım, yalakalık ve riyakarlık yapmadım.  Kimsenin işine karışmadım, kimseninde işime karışmasına müsade etmedim, doğru bildiğimden asla vazgeçmedim....
 

 Şimdi bunları neden yazıyorsun, söylüyorsun diyenler çıkabilir.....
 

Son günlerde Isparta siyasetinde sıcak gelişmeler oluyor, bu gelişmeleri medyadan takip ediyoruz, yani kamuoyu medya aracılığı ile bilgileniyor, zaten bizim görevimizde tarafsız ve objektif olarak kamuoyunu bilgilendirmek. Haberlerimizde yorum yapmıyoruz. Açıklamayı yapan kişi ve kurum ne diyorsa aynen onu yazıyoruz.

 Gazetemizin stünları herkese açık, haber değeri taşıyan herşeyi kamuoyu ile paylaşmak, halkı bilgilendirmek için varız, bizim işimiz bu... Biz nasıl siyasetçinin, belediye başkanının işine karışmıyorsak, kimsede bizim işimize karışmasın istiyoruz.... 
 

 Hangi haberi yayınlayıp, hangisini yayınlamamayacağımıza, haberi gazetenin hangi stünlarından vereceğimize, kaç adet basacağımıza biz karar veririz.
 

 Isparta, bugüne kadar hep bu kısır çekişmeler yüzünden kaybetti, siyaseti ön planda tutup, kendi koltuklarının peşine düşenler maalesef Isparta’nın geleceğini görmemezlikten    geldiler. Bugüne kadar çalıştığım siyasetçilerde, bürokratlarda hep bu düşünce ile hareket ettiği için kaybeden hep Isparta oldu.
 

 Bundan sonra Isparta’nın kaybetmesine müsade etmeyeceğiz. Kim yanlış yapıyorsa karşısında olacağız. Isparta’ya bir çivi çakanın ise yanında olup, anlından öpeceğiz.
 Basın, siyasetçi, basın bürokrasi ilişkilerini yakından takip ediyoruz, önümüzdeki günlerde bu ilişkilerdeki, çarpıklıklarıda kamuoyu ile paylaşacağız.
 

 Bu arada Belediye Meclisinin geçtiğimiz oturumundaki yetki alma tartışmasını bugün yapılacak olan meclis toplantısındaki gelişmelere göre yorumlamaya çalışacağım.
 Ispartanın geleceğine set çekenler, şahsi çıkar ve menfaatleri için yatırımların, hizmetlerinin önünü tıkayanlar kamuoyunun önünde hesap vermek durumunda kalacaklar.
 

 Öte yandan gazetemizde çıkan bu köşe yazılarım aynen Haber 32 internet sitesinde de çıkıyor. İnternet sitesindeki yazılarıma yorum yapanlara buradan seslenmek istiyorum. Ben nasıl ismimle, resmimle açık ve alenen yazıyorsam, yerine göre eleştiriyorsam,bizi eleştirenlerde ismi ile resmi ile bize cevap versin.
 

 Aslı astarı olmadan savunmasız bir şekilde bize saldıranların kime yaranmaya çalıştıklarını da biliyoruz. Bizi kimse susturamadı, susturamazda....

Saygılarımla