Bu gün nefesler tutuldu biten kulislerin neticesini beklemeye başladı aday adayları ve referansları.

Aday adayları referanslarına, referanslarıda itibarlarına güvenerek yola çıktılar. Reisin yol arkadaşlarını belirlerken milletin geleceği ile oynanmaması gerektiğini ellerini vicdanlarına koyarak düşünmüşlerdir (Referanslar) inşaallah.

Kişisel menfaatleri, akraba eş dost kayırmaları, iş bitirtebilirim düşünceleri Ulusal çıkarlarımızın önüne geçipte bu ülke için gecesini gündüzüne katan hayatını hizmete adayan Recep Tayyip Erdoğanı yanıltmazlar umarım. Bu gün akşam kimlerin partiye küseceği, kimlerin göstermelik dava adamı olduğu kısmen belli olacak.Gelelim Isparta ya ; Aday adaylarımız baya bereketliydi. Bu akşam içlerinden 4 aday gösterilecek, geriye 35 aday adayı kalacak.

Her aday sözüm ona neredeyse Cumhurbaşkanı kadar Akpartili, davasının yılmaz savunucusu, özü sözü bir, yoldan dönmeyecek, yolda satmayacak bir profil çiziyorlardı. Asla kendi menfaatleri için aday adayı olmadılar ve tek amaçları AKPARTİ Çatısı altında millete hizmet etmekti. Eyy bu günün aday adayları akşamleyin isimleriniz yüksek seçim kuruluna verilmediğinde ve referanslarınız yeterli gelmediğinde yani ADAY olamadığınızda sözlerinizi tutarak ADAM olacakmısınız? Onurlu bir duruş sergileyip , aday olan dava arkadaşınızı 24 Hazirana kadar çaba sarfederek destekleyecekmisiniz?

Korkmayın süre çok kısa uzun zaman koşturmayacaksınız. Bahane arayamazsınız da zaten vaktiniz vardı da bu yola çıktınız. Yoksa arada bir göstermelik Seçim Kordinasyon Merkezlerine gelip sahte tebessümler edip , kapalı kapılar ardında karşı tarafa çalışmayı mı düşünüyorsunuz. Bu dönem olmadı basarım parayı bir daha ki dönem yine denerim amannn boşver diyenlerdenmisiniz. Gün geldi çattı 24 Haziran da gelecek. Millet hafızası çok kuvvetli. Kimin ne yaptığını kimin neler karşılığında nasıl satıldığını asla unutmaz. Küsmeyeceksiniz eğer davanızın hak olduğunu düşünüyorsanız , sizde hakkaniyetli biriyseniz hak yolunda yol arkadaşlarınızı yalnız bırakmayacaksınız. Yoksa 25 Haziranda yeniden yazılan tarih sizi de AK tahtaya kara leke olarak yazar. Hak davası olan Ak dava da millet yeniden şahlanış destanı yazarken sizlerde siyaset çöplüğüne düşmek yerine asıl olan kimliğinizle Asil Lidere yakışanı yapınız. Saygılar Ispartam. #Sadece Gerçekler#