Isparta Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooparatif Başkanlığının Yıllık Genel Kurul Toplantısı , Moda Park Gül Balo ve Kongre Salonunda Yapıldı.

Programa, İl Nüfus Müdürü, TOBB Mesleki Eğitim Lisesi Müdürü Ispartalı İş Adamları ve Üyeler Katıldı. Düzenlenen Toplantıda Başkan Boyacı bu zamana kadar yapılan icraatları anlattı ve Yeni Yapacakları Projeler Hakkında da Gelen Misafirlere Ayrıntılı Brifing verdi. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet BOYACI sanayimizdeki yapılan çalışmalarda ve okulumuzda bizlere çok destek veren Başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’ a, Isparta Valisi Sayın Ömer SEYMENOĞLU’ na, Isparta Milletvekili TBMM Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ’ e , Isparta Milletvekili Sayın Recep ÖZEL’ e, Isparta Milletvekili Sayın Mehmet Uğur GÖKGÖZ’ e, Isparta Belediye Başkanı Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ e, Ak Parti Isparta İl Başkanı Sayın Osman ZABUN’ a Isparta Eski Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya GÜNAYDIN’ a ve tüm daire müdürlerine teşekkür etti. Gül Küçük Sanayii Sitesinin içerisinde bulunan ve Kooparatif Başkanlığına Kazandırılması Gereken yerlerin takibini bizzat yaptığını dile getiren BOYACI , yaptıkları icraatlarla Gül Küçük Sanayii Sitesinin daha ileriye götürülmesinin hedeflendiğini söyledi.

Yeni dönemde sanayimizde bulunan kooperatife ait işyerlerinin yenileceğini, Camimizin tuvaletlerinin, şadırvanının ve çevre düzenlemesinin yapılacağını söyleyen Mehmet BOYACI kooperatif üyelerinin verdikleri yetkilerle sanayimizin günden güne daha modern hale geleceğinin müjdesini verdi. Toplantıya Katılan İş Adamları ve Üyelerin sorularına cevaplar vererek bilgi akışı sağlayan Başkan BOYACI, Sanayi sitemiz için ne gerekirse yapmaya hazırız ve bu anlamda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum dedi. Toplantıya katılan katılmayan bütün herkeze teşekkür eden BOYACI, Ispartadaki tüm bürokratlardan yeni dönemde sanayimize desteklerini beklediğini söyledi. Toplantıya ailecek katılım 450 kişi. Toplantı bitiminde tüm üyelere ve ailelerine yemek ikramı yapıldı.