Onlıne Alışverişte Farklılık Yaratan Mağaza: Tıkırtla

    İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde tüketicilerin beklenti çıtası her geçen gün daha fazla yükseliyor. Bu durum da sanal ortamda alışveriş hizmeti sunan internet sitelerini daha fazla yenilikçi adımlar atmaya ve çok daha kaliteli bir hizmet politikası belirlemeye yönlendiriyor. Yaşanan bu hızlı sürece ve dinamizme ayak uyduramayan online alışveriş portalları etkilerini yitirirken online alışverişte kaliteyi farklı uygulamalar ile harmanlayan online alışveriş sitelerinin yıldızı daha fazla parlıyor.

    İşte Tıkırtla; sahip olduğu enerjisi ve yenilikçi, dinamik yaklaşımları ile internet üzerinden alışverişe yeni bir boyut kazandırarak farklılıklar yaratıyor. Tıkırtla; sunduğu alışveriş hizmetleri kapsamında anaokulu materyalleri ürünlerinden araba brandalarına, cep telefonu aksesuarlarından oto aksesuar ürünlerine kadar farklı kategorilerde zengin ürün çeşitliliği sağlıyor.

TİKİRTLA.COM'DA ARADIĞINIZI KOLAYCA BULABİLİRSİNİZ

    Her yaştan bireyin ihtiyaç duyduğu ürünleri kolaylıkla temin edebileceği bir adres olan tikirtla.com'da; çocuk gelişimi için büyük önem taşıyan anaokulu malzemeleri; bayanların vazgeçemedikleri tutkuları olan takı ve aksesuar tasarımları, teknolojiden vazgeçemeyenler için bilgisayar ve tablet alternatifleri yer alıyor. İnternet üzerindeki alışveriş portalları arasında en fazla alternatife ve en kaliteli seçeneklere sahip olan Tıkırtla; aynı zamanda müşterileri için benzersiz ödeme ve indirim fırsatları sunuyor.

    Tıkırtla'nın değerli müşterileri için sunduğu avantajlar arasında belirli ürünlerde ücretsiz kargo fırsatları; indirimli ürün seçenekleri ve peşin fiyatına vade seçenekleri dikkat çekiyor. Sitede şu an indirimli olarak satışa sunulan anaokulu malzemeleri; kreş ve anaokulu olarak hizmet veren eğitim kurumları ile çocuklar için eğlence alanı hizmeti sunan avm, restoran gibi işletmeler için oldukça ekonomik çözümler sunuyor. Tüm anaokulu materyalleri için 100 TL ve üzeri alışverişlerde 6 taksit imkânı sunan Tıkırtla; aynı zamanda anlaşmalı banka kredi kartları için de 9 taksitle ödeme kampanyaları düzenliyor.

OTO AKSESUARLARI İÇİN EKONOMİK ÇÖZÜMLER

Günlük hayatımızın ayrılmaz birer parçası haline gelmiş olan arabaların ihtiyaçları için de özel çözümler sunan Tıkırtla; aracınızın kaportasını olumsuz etmenlerden koruyabileceğiniz branda çeşitlerinden, yaz aylarında en çok ihtiyaç duyulan güneşlik modellerine kadar oldukça geniş bir yelpazede oto aksesuar çözümleri sunuyor.

Tikirtla.com adresinde oto aksesuar kategorisinde her marka ve model araca kolayca uyum sağlayabilen, kaliteli malzemeden imal edilmiş branda çeşitlerini bulmak mümkün. Ayrıca şu an sitede oto aksesuar ürünlerinde ve tente modellerinde peşin fiyatına taksit seçenekleri imkânlarının sunulduğunu da ayrıca belirtelim.

    Sitedeki oto aksesuar kategorisinde ayrıca tente, pratik araç pompası, led ışıklı şık küllük ve araç içi döşeme bakım ürünleri de bulmak mümkün. Tikirtla; araç bakımlarına özen gösteren bireylerin asla vazgeçemeyecekleri bir alışveriş portalı.

ŞIKLIK VE ZERAFET KATACAK TAKI VE MÜCEVHERAT ÜRÜNLERİ

Tikirtla.com bayanları da unutmuş değil. Sitedeki takı ve mücevherat kategorisinde birbirinden zarif ve göz alıcı takı ve aksesuar seçeneklerini bulmak mümkündür. Her zevke ve her tarza hitap eden küpe, kolye, yüzük ve bileklik modellerini başka bir sitede bulmanız mümkün değil.

     Takı ve mücevherat alanında da benzersiz kalitesi ile dikkat çeken tikirtla aynı zamanda tespih tutkunlarına da hitap eden ürünleri ile hediyelik eşya arayışlarınız için çözümler sunuyor.

HER PLATFORM İLE UYUMLU HİZMET

Tikirtla.com; müşterilerinin rahatını düşünen bir alışveriş sitesi. Bu nedenle Tıkırtla, şık bir tasarıma ve kolay kullanıma sahip olan bir mobil uygulama geliştirdi. Uygulama ile dilediğiniz yerde ve zamanda alışveriş yapabilmeniz mümkün. Ayrıca siteye üye olarak indirim avantajlarından yararlanma ve siparişleriniz hakkında detaylı bilgi alma gibi avantajlı hizmetlerden de faydalanabiliyorsunuz. İhtiyaçlarınızı tikirtla.com ile karşılayın, zamanınız size ve sevdiklerinize kalsın.