İPEKÇİ; “PARK VE BAHÇELERİ  BAŞTAN SONA ELDEN GEÇİRİYORUZ” 

Kasabada parkların yenilenmesinin yanı sıra yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında kasaba sınırları içerisindeki yeşil alanların bakım çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Göreve gelir gelmez hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Havaların ısınmasıyla birlikte de park ve bahçelerde düzenleme ve yenilenme çalışmaları yapıyoruz.

“BELEDİYEMİZ KADEMESİNDE HUMMALI ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR” 

Belediyemizin Park ve Bahçeler ekipleri, bahar ve yaz aylarında vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği parkların canlanması için çalışmalarımızı arttırdık. Kasabamızın dört bir yanının yeşillendirilmesi adına yaptığımız çalışmaların yanı sıra Belediyemiz kademesinde de ilgili personelimiz yeşil alanları koruyacak çitler, pergoleler ve kamelyalar yaptı. Bunları önümüzdeki günlerde kasabamızın ilgili yerlerine koyacağız.

“VATANDAŞLARIMIZ HOŞÇA VAKİT GEÇİREBİLECEKLER” 

Kasabamızda yeşil alanlar ve parklarda yaptığı bakım ve peyzaj çalışmaları sayesinde vatandaşların gün içerisinde aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilmelerini sağlamak adına park sınırları içerisinde çocuk oyun alanı, fitness alanı ve dinleme alanlarının bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra gerekli çevre düzenlemelerini de yapıyoruz” dedi.