11. Isparta Uluslararası Gül, Halı, Kültür ve Turizm Festivali, 11 Haziranda başlayacak.

    Bu yıl 11'incisi düzenlenen festival, 11 Haziran Cuma günü ''Isparta Altın Gül, Mavi Göl Bisiklet Turu'' ile başlayacak. Festival kortejinin oluşturulması ve protokol konuşmalarının ardından serbest dalda ses yarışmasının finali yapılacak. Yılmaz Morgül ve Sabahat Akkiraz, Atatürk Stadyumu'nda akşam saatlerinde konser verecek.

     Festivalin ikinci gününde ise gül bahçelerine gezi düzenlenecek. Erol Günaydın Tiyatrosu, ''Evsiz Kediler Sokağı'' adlı oyunu sahneleyecek. Cüneyt Arkın ''uyuşturucu bağımlılığı'' konusunda konferans verecek. Aynı gün Kaymakkapı Meydanı'nda, sunuculuğunu Ece Erken'in yapacağı ''Gül Güzeli Güzellik Yarışması'' düzenlenecek. Akşam ise Atatürk Stadyumu'nda Ahmet Selçuk İlkan, Mustafa Yıldızdoğan ve Petek Dinçöz sahne alacak.

     Festivalin üçüncü günü Isparta Altın Gül, Mavi Göl Bisiklet Turu yarışmasının ödül töreni yapılacak. Ahmet Selçuk İlkan, Popstar Çimen, Başkal ve Gülşen, Atatürk Stadyumu'nda akşam konser verecek.

     Üç gün sürecek festivalde, yerli ve yabancı ekipler halk oyunları gösterileri sergileyecek. Ayrıca, tekvando, kickboks turnuvaları yapılacak.