AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, pazarcı esnafının fedakar bir esnaf grubu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Sizlerin nasıl zor koşullarda bu işi yaptığınızı biliyorum. Pazarcı esnafımız bizlere hizmet etmek için fedakarlık yapıyor. Biz göreve gelince size eziyet edecekmişiz. Öyle konuşuyorlarmış. Biz size nasıl eziyet edebiliriz. Vicdan sahibi bir insan bunu yapabilir mi? Biz bu göreve sevap kazanmaya geliyoruz. Ben insanların ne işi ile ne aşı ile ne de ekmeği ile oynamam.

Yıllardır ticaretin içerisindeyim. 5 yıl belediye meclis üyeliği yaptım. Belediyeciliği çok iyi biliyorum. Sizlere daha güzel ortamlarda ticaret yaptıracağım. Kışın meyveleriniz, sebzeleriniz donuyor. Bunu muhafaza etmek için emek veriyorsunuz. Yeni pazar alanları oluşturacağız. Yeni oluşturulacak alanların altı mutlaka otopark olmalı. Pazar zamanı siz kullanacaksınız, diğer zamanlar mahalle sakinleri kullanacak. İnsana yakışır ticari mekanlar oluşturmak zorundayız. Saygı duyulacak bir iş yapıyorsunuz. Sizi düşünmek zorundayız.

Yağmurda, karda açıkta bekleyen insanlarımız için kapalı otobüs durağı olmalı. Sizler için ve halkımız için kapalı Pazar yerleri olmalıdır. Pazar yerlerimiz için seyyar tuvaletler düşünülmeli. Gittiğimiz Avrupa ülkelerinde ihtiyaçları seyyar tuvaletler ile çözmüşler. Bunlar çok basit konular.

Göreve geldikten sonra hep birlikte oturup, konuşacağız. Pazar yerleri düzenlemesine birlikte karar vereceğiz. Salı pazarı için yer üretmek zorundayız. Birlikte karar verelim ve en uygun yeri bulalım. Tezgah ve işgaliye fiyatları konusunda siz ne isterseniz öyle olur. Biz sizlerin destekçisiyiz.”

Isparta’da  kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile Kamyon ve Tır Garajı hayata geçirelecek projeler arasında.

Isparta trafiğini rahatlatmak ve vatandaşların daha konforlu seyahati için dev ulaşım hizmetlerini hayata geçirecek projenin amacı, şehir merkezinde düzensiz parklanmaya neden olan, gerek kötü görüntüsü gerekse sıkışıklığa meydan vermesi nedeni ile kent trafiğini olumsuz yönde etkileyen tır ve kamyonların düzenli bir park alanına sahip olmasını sağlamak.