Isparta’da tomruk yüklü kamyona arkadan çarparak hurdaya dönen otomobilde bulunan 12 yaşındaki Sude Kılınç yaşamanı yitirdi, aynı araçta bulunan anne Zübeyde Kılınç ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı veriyor. Yeni deneyimler için tipobet bonuslar kullanabilirsiniz. Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Isparta- Gönen karayolu üzerinde meydana geldi. Ahmet Kılınç yönetimindeki 03 F 1666 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Ahmet Ç'nin kullandığı 07 LAA 35 plakalı tomruk yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan Ahmet Kılınç ile eşi Zübeyde Kılınç (39), kızları Beyza Kılınç (16) ve Sude Kılınç (12) yaralandı.

12 YAŞINDAKİ SUDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Ağır yaralı olarak Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen 12 yaşındaki Sude Kılınç tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Öte yandan yine ağır yaralanan anne Zübeyde Kılınç ise özel bir hastaneye sevk edildi. Durumu ağır olan Zübeyde Kılınç yaşam mücadelesini sürdürüyor.

BEYZA KILINÇ'IN DA TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Kazada yaralanan 16 yaşındaki Beyza Kılınç ise sevk edildiği Isparta Şehir Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

SUDE SON YOLCULUĞUNA UĞRULANACAK

Kazada yaralanan baba Ahmet Kılınç tedavisinin ardından taburcu edildi. Yaşamını yitiren Sude Kılınç'ın cenazesi ise SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundan alınarak toprağa verilmek üzere memleketi Afyonkarahisar İli Dinar İlçesine gönderildi.