İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında il merkezinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya Asayiş, Toplum Destekli Polislik ve Trafik Denetleme Şube Müdürleri ile sorumlu Emniyet Müdür Yardımcıları da katıldı.

Toplantıda Şube Müdürleri tarafından genel asayiş ve trafik yönünden yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Katılımcılara dolandırıcılık, hırsızlık olaylarına karşı vatandaşların bireysel olarak alacakları güvenlik tedbirleri hakkında görsel sunumlar yapıldı.

Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Tayfur, Isparta halkına en kaliteli güvenlik hizmetini sunma gayretinde olduklarını, kendileri için vatandaşa en kolay ulaşım yolunun muhtarlar aracılığı ile olduğunu, yapılan toplantının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti. Özellikle vatandaşların ve muhtarların 155 Polis İmdat telefonunu daha aktif olarak kullanmalarını arzu ettiklerini söyleyen Tayfur, mahallelerinde veya herhangi bir yerde görülen olumsuzlukları bu telefon aracılığı ile Emniyete bildirmelerini istedi.

Toplantının soru cevap bölümünde söz alan muhtarlar mahallelerinde gördükleri olumsuzluklar ve alınması gerekli tedbirler konusundaki görüşlerini belirttiler. Daha önce iletilmiş olan sorunların çözümü konusunda karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmasının ardından Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren muhtarlar başta Emniyet Müdürü Caner Tayfur’a ve tüm Emniyet çalışanlarına teşekkür ettiler.