İşletmeciliğini Gökhan Selahattin-Meryem Taktak’ın yaptığı Caploonba- İmaj Yatak Mağazası Özkanlar Kavşağı’nda hizmete girdi. İki büyük markının gücünün birleştirilmesi ile oluşturulan mağazanın açılış törenine Belediye Başkan Yardımcıları Fahrettin Gözgün  ve Uğur Büyükçulcu ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İmaj Mobilya sahiplerinden İrfan Özkutlu, Ziraat Odası Başkanı Müstahattin Can Selçuk ve çok  sayıda davetli katıldı.  
 
Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Gözgün, açış konuşmasında ekonomiye katkı için işletmecilere teşekkür ederek “Meryem kardeşimiz ve eşinin İmaj Mobilya mağazasına ek olarak yeni markaları ile tesislerini genişletmiş olmalarına şahitlik yapıyoruz.
Ekonomik noktada sorgulama yaptığı bir dönemde böyle işletmelerin açılıyor olması, ekonomiye katkı sunuyor olmaları sebebiyle genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.
 
İmaj Mobilya sahiplerinden İrfan Özkutlu da “Selahattin ve Meryem arkadaşımıza böyle bir işyerini açtıkları için teşekkür ediyorum. Ekonomiye katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Isparta halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 
Isparta’ya bebek, çocuk ve genç odası ile İmaj yatak ürünleri alanında kaliteli ve zengin bir hizmet sunacaklarını belirten Selahattin Taktak “Ispartamıza hayırlı olsun. Isparta’nın imaj yatak bayiini aldık. Amacımız rahat, sağlıklı yatak satmak.
Eşim İmaj Mobilya Isparta bayisi. Onun sayesinde bu işe girdim. İyi ki de girmişim. Çok farklı ürünlerimiz var. Kalitemizden eminiz” diye konuştu.
 
Daha sonra işletmenin açılışı dualarla yapıldı.