2006 yılının birinci ayından itibaren Kaymakkapı vergi dairesine sürekli Kdv ve Vergi Ziyai cezası bulunan ve 2006 yılının onikinci ayında 230.613.75 lira vergi Ziyai Cezası alan Çelebiler Mahallesini adres gösteren A.... İnş. Paz.Tic.Ltd.Şti. adlı şirket herhangi bir ödeme yapmayınca sadece 2006 yılı içerisindeki Kaymakkapı vergi dairesine olan borcu yaklaşık 2 trilyon lira oldu.

Kaymakkapı vergi dairesi görevlileri yaptıkları tüm çalışmalar sonunda şirkete ulaşamadılar. Vergi dairesi sonunda yerel gazetelere ilan vererek ilgili şirkete tebligat yapmış sayılacak.

İşte kaymakkapı vergi dairesinin konuya ilişkin gazete ilanı;

İLAN
İSPARTA DEFTERDARLIĞI KAYMAKKAPI VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Yukarıda adı soyadı ve unvanı yazılı dairemiz mükellefleri adına tarh edilen vergi ve kesilen cezalara ilişkin ihbarnameler ile vadesinde ödenmeyen vergi ve cezalara ilişkin olarak düzenlenen ödeme emirleri V.U.K. hükümleri gereğince bilinen adreslerine veya memur eliyle tebliğ edilememiştir.
 

Bu mükelleflerin ilan tarihinden itibaren 1 ay içerisinde vergi dairemize bizzat veya kanuni vekillerinin müracaat etmeleri veyataahhütlü mektup veya telgrafla açık adreslerini bildirmeleri nal'ınde kendilerine süre ile kayıtlı tebligat yapılacağı aksı halde ilan tarihinden İtibaren 1 ayın sonunda tebliğ edilmiş sayılacağı VUK.nun 106. maddesi uyarınca İlan olunur.
 

VİNO:11.01.2012/22