Sosyal medya burun estetiğine ilgiyi arttırdı Sosyal medya burun estetiğine ilgiyi arttırdı


Saat 10.00’da yapılan oda kongresinde Divan Başkanlığına Birlik Başkanı Ahmet Tural getirildi. İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından 20 yıldır oda başkanlığını yürüten Rüştü Döklü ve bu kongrede göreve talip olan Yalvaç Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanlığı görevini de yürüten Sürmeli Yağcı birer konuşma yaparak üyelerden destek istedi.
Divan Başkanı Ahmet Tural, esnafların bir ülkenin ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğunu esnafın yok olmasının ülke ekonomisinin yok olmasına sebep olacağını belirterek birlik ve beraberlik içerisinde zor günleri aşmak gerektiğini ifade ederek, ‘Seçimler bizim için bir hizmet yarışından öteye gitmemelidir. Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesi gerekir. Bugün burada kaybeden olmayacak. Kazanan esnafımız olacak. Sonuç ne olursa olsun kucaklaşıp çıkacağız’ diye konuştu.
449 üyesi bulunan Yalvaç Terziler Hazır Elbiseciler Kahveciler Pazarcılar Esnaf Sanatkarlar Odası kongresine 378 üye katıldı. Yapılan gizli oylamada 2 yıldır bu görevi yürüten Rüştü Döklü 172 oy alırken rakibi Sürmeli Yağcı ise 198 oy alarak seçimi kazandı.
5 yıl boyunca görevi yürütecek olan Sürmeli Yağcı yaptığı açıklamada; “Bugüne kadar esnafımızı temsil eden değerli başkanım ve yönetimdeki tüm arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum. Bugünden itibaren onların buralara getirdiği bayrağı zireye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bize güvenen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Seçim geride kaldı. Biz 449 üyemizle birlikte tek vücut olacağız. Daha önce Pazarcılar Derneği başkanlığı da yapmam dolayısı ile esnafımızın sorunlarını, beklentilerine hiç de yabancı olmadığımız için hemen işe koyulacağız. Allah utandırmasın” sözlerine yer verdi.