Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat ise Isparta  Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanlığına teşekkür ederek, “Kombinelerimize yoğun ilgi var. Sağolsun Faruk Başkan ve ekibi Isparta Davrazspor’un yanında. Düşünceleri bizleri mutlu etti” diye konuştu.

            Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde güller diyarını temsil edecek olan Isparta Davrazspor’a destekler sürüyor. Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, Futbol Şube Sorumluları Erkan Başpınar, Osman İpekçi, Yöneticiler Mustafa Başar, Ferhat Koçer, Ali Kartal, Mustafa Şenol Tulga ve  Serkan Özkan, Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner’i ziyaret ettiler.

“HER ŞEY ISPART DAVRASPOR İÇİN”

            Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, pembe-yeşilli takıma gelir sağlamak için kombine kartların satışa çıkarıldığını söyledi. İlk ziyaretlerini Isparta  Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanlığına yaptıklarını anlatan Başkan Bolat, “Sağolsun Faruk Başkan ve ekibi Isparta Davrazspor’un yanında. Düşünceleri bizleri mutlu etti. Halkımızın Davrazspor’a olan ilgisi bizleri memnun ediyor. Sağolsunlar 200 kombine alarak takımımıza destek oldular. Bu takım hepimizin” dedi.

“TÜM KENT YEŞİL PEMBE OLMALI”

            Isparta  Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Isparta Davrazspor’a destek olabilmek için 200 kombine alarak, “O sene bu sene. Otobüslerimizin içini ve dışını bayrak ve reklamlarla süsleyeceğiz. Yönetimimizde bulunan arkadaşlarımızla Isparta Davrazspor’a nasıl destek de olabiliriz diye düşünüyorduk. Tüm kent yeşil-pembe olmalı. Otobüslerimizi de yeşil pembeye süsleyeceğiz. Kombinemizi de alarak takımımıza destek olduk. Tüm kuruluşları ve halkımız takımımıza destek olmalı” diye konuştu.

            Konuşmaların ardından Başkan Bolat, Daşdöner’e yeşil-pembeden oluşan özel bir plaket ve forma hediye etti.

            Ayrıca Isparta Davrazpor Yönetimde bulunan yöneticilerin tümü de 100’er kombine alarak takımlarını da destekte bulundular.

            Öte yandan kombinelerin 150 TL’den satışa çıkarıldığı ve özel kombinenin ise bin TL olduğu bildirildi.