“REKOR KIRILMIŞTI”

Aliköy’deki sıcak asfalt çalışmalarını denetleyen Vali Günaydın yaptığı açıklamada, 2017 yılında başladıkları sıcak asfalt çalışmalarında çok başarılı olduklarını belirterek önemli hizmetler sunulduğunu söyledi. Hizmetlerin sunulmasında takım oyunu gerçekleştirdiklerini aktaran Vali Günaydın; “Başta sayın milletvekillerimiz olmak üzere tüm kurumlarımızla güzel bir birliktelik oluşturularak 212 Km sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bu önemli bir rakam, bugün Türkiye’mizin hiçbir ilinde ulaşılamayan bir rakam” dedi.

“HEDEF 200 KM”

Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür eden ve 2018 yılında Mart ayı sonu itibariyle Atabey ilçesinde 3,5 Km ile sıcak asfalt çalışmalarını başlattıklarını aktaran Vali Günaydın; “Bugünde Aliköy-Büyükhacılar-Küçükhacılar köy grup yolunda 10 Km’lik çalışmayı başlattık. Havalar elverdiği müddetçe, inşallah bu çalışmaları hız kesmeden devam ettireceğiz. Hedefimiz 200 Km. İnşallah bunu yine hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

“VATANDAŞLAR MEMNUN”

Sıcak asfalt çalışmalarından vatandaşların son derece memnun olduğunu ve yapılan yolların tarımsal faaliyetlere de büyük katkılar sunduğunu vurgulayan Vali Günaydın, sıcak asfalt sayesinde yetiştirilen ürünlerin de yol tozundan etkilenmesinin önüne geçileceğini söyledi.

“SAYIN VALİMİZ SÖZÜNÜ TUTTU”

Sunulan hizmetlerde emeği geçen başta Milletvekilleri olmak üzere Vali Şehmus Günaydın ile İl Özel İdaresi yetkili ve çalışanlarına teşekkür eden Büyükhacılar Köyü Muhtarı Abdullah Oruç ise yaptığı açıklamada “Sayın Valimiz sıcak asfalt için geçen yıl köyde bize söz vermişti ve şimdi sözünü yerine getirdi.Allah razı olsun, vatandaşlarımız iyi bir hizmet görmüş oldu, alt yapımız tamamlanmış oldu” dedi.