ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 2018 yılının, tüm dünyaya ve ülkemize barış, huzur ve refah getirmesini dileyerek, “Yeni yılda İlimizin ve ülkemizin ekonomik manada büyümesi ve güçlenmesi adına üzerimize düşenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz.”dedi.   

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. ITSO Başkanı Başdeğirmen’in mesajı şöyle:  

“Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2018 yılında birbirimize daha çok sarılacağımız, hoşgörü ve sevginin arttığı, ülkemizin ve ilimizin  2023 hedeflerine büyük adımlarla yaklaştığı bir sene olmasını diliyoruz. İnanıyoruz ki Ülkemiz, her türlü kötülüğün üstesinden gelecek,  ekonomik ve sosyal manada her geçen gün büyüyerek dünyada söz sahibi olacak güçtedir. İşadamları olarak ülkemizin büyümesinden korkan bazı düşmanlarımızın bize yaşattığı olumsuzluklara rağmen, hiçbir zaman eğilmedik, daha da güçlendik. Bunlara verilecek en güzel cevap ekonomik manada  güçlenmektir. Dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alabilmek için yorulmadan çalışmak işadamları olarak en büyük hedefimizdir.Yeni yılda, daha çok çalışarak ülkemizin ekonomisine daha fazla katkı sağlayacağız. İstikrarı, üretim iştahımızı, müreffeh günlere inancımızı devam ettireceğiz. Dünyada, ekonomi, hukuk, teknoloji, insan hakları başta olmak üzere uygarlığın her alanında büyük bir yarış var. Bize yakışan da bu yarışta zirveye oynamaktır. İnsanı yücelten ne kadar güzel değer varsa onları sahiplenmektir.

Isparta, tarımı, turizmi, tarihi ve doğal güzellikleri ile kendi öz değerleri, eğitim ve sağlıktaki hizmet kalitesi, başarılarına başarı katan üniversitesi ile eşsiz bir il. Ticaret ve Sanayi Odamız olarak, Isparta’nın kalkınmasına öncülük edecek her projede, ülkemizin gelişimi ışığında ilimizin daha fazla pay alması, kendi değerleriyle marka olması için paydaşlarımızla birlikte memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu vesile ile tüm hemşehrilerimiz ve üyelerimizin yeni yılını kutlar, 2018 yılının sağlık, mutluluk huzur içerisinde geçmesini ve bol kazançlı olmasını dilerim.“