1 Haziran 2019’da düzenlenen Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Sonuçlarına göre LGS’de Sena Topçu, Irmak Akyıldız ve Veli Arda Koçak tüm sorulara doğru cevap vererek 500 TAM puanla Türkiye birİNCİ’si olmuşlardır.

Büyük Başarı Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Nesim Akçil, yaptığı açıklamada, “Bu başarının elde edilmesinde Büyük Başarı Eğitim Kurumlarının 32 yıllık deneyimi, tecrübesi ve uyguladığımız eğitim sistemimiz iledeğişen sisteme çok hızlı bir şekilde öğrencilerimizi entegre ederek sınava hazırlamış olmamızdır.

Büyük Başarı Eğitim Kurumları yıl boyunca gerek aylık gerekde 1.Dönemin ve 2.Dönemin sonunda yapılan LGS KAMP programları ileek deneme sınavları yaparak öğrencilerini sınava hazırlamaktadır. Bu sınavlarda öğrencilerimizin eksiklerini tespit ederek, sonuca göreözverili ve tecrübeli öğretmenlerimiz tarafından ek olarak etüt ve rehberlik çalışması yaptık.” Dedi.

Kurucu Temsilcisi Akçil, dereceye giren öğrencileri tebrik ederken Öğrencilerin bu başarıyı sağlamalarında emeği olan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, yönetici, öğretmen ve ailelerine teşekkür etti.

Ayrıca 1987’de Rahmetli Ertuğrul Akçil tarafından kurulan Büyük Başarı, kaliteli eğitimden taviz vermeden 2019-2020 eğitim öğretim yılının başından itibaren İstanbul yolu üzeri ITSO ilerisi yeni Otogar karşısında inşaatı süren  yeni kampüsünde hem Ortaokul hem de Anadolu Lisesi olarak eğitime devam edecek.