Özel mesajında şu ifadelere yer verdi;

2020 yılını geride bırakıldığını, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2021 yılına girildiğini ifade eden Milletvekili Özel, yeni yılın tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi. “2020 yılı, covid-19 salgını başta olmak üzere pek çok zorlukla sınandığımız bir yıl oldu” diye konuşan Milletvekili Özel, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Covid-19 salgınının dünya genelinde yol açtığı kısıtlamalara rağmen, 2020 senesini, ülkemize ve milletimize hizmet yolunda, çok önemli gelişmelerin yaşandığı programlarla, çalışmalarla, hizmetlerle değerlendirmeye çalıştık. 

Her biri ülkemizin kalkınma yolculuğunda köşe taşı olan yatırım ve hizmetleri bu dönemde de sunmayı sürdürdük. Savunma sanayiinden kültür ve sanata, tarımdan dış ticarete, ulaşımdan enerjiye birçok yatırımı ülkemize kazandırmanın heyecanını yaşadık.”
AK Parti’nin her zaman milletin emrinde hizmet vermeye devam ettiğini belirten Recep Özel, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2021 yılında da Isparta’nın daha güzel hizmetler alacağını ifade etti.

** "HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLACAĞIZ"
Güçlü Türkiye hedefi için her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarının altını çizen Milletvekili Özel, 2021 yılının verilen mücadelelerin meyvesinin toplanacağı bir yıl olacağına dikkat çekti. Bu mücadelede şahadet şerbetini içen şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Recep Özel, gazilere ise sıhhat diledi. 

Isparta Milletvekili Recep Özel, “ülkemizin eşi benzeri olmayan ay yıldızlı bayrağının daha da parlayacağı bir yıl olması, daha bereketli sağlık ve afiyet içerisinde geçmesi güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması gönülden temennimdir. Bu duygu ve düşünceler ile salgın, deprem, çığ ve sel felaketi başta olmak üzere, geride bıraktığımız dönemde dar-ı bekaya uğurladığımız kardeşlerimizi, vatanımızın bekası için gözlerini kırpmadan ölüme yürüyen kahraman şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum” dedi.