Isparta'da engelli öğrencilerin eğitim aldığı okullarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bugünden kutlandı.

Isparta Valisi Memduh Oğuz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şahingöz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Jandarma Komutanı Ömer Uyan ile protokol üyeleri, engelli öğrencilerin eğitim gördükleri okulları gezerek, öğrencilerle birlikte çocuk bayramını kutladı.
Her okulda öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sergilendi. Çeşitli gösterilerle hünerlerini sergileyen öğrenciler, bayram sevincini bugünden yaşadılar.

Vali Oğuz, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yarın kutlanacağını ancak engelli öğrencilerin okullarında bugün kutlama törenleri düzenlendiğini belirtti. Bu bayramın tüm çocuklara armağan edildiğini hatırlatmak amacıyla bayram sevincini çocuklarla birlikte yaşadıklarını söyleyen Oğuz, ''Kendilerine imkan verildiğinde neler yapabileceklerini bizlere gösterdiler. Bayram coşkusu içinde düzenledikleri gösterilerde birbirinden güzel etkinlikler sergilediler. Bu çocuklarımızı kutluyoruz'' diye konuştu.

Oğuz ve beraberindekiler, Gülşen Önal Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'nde de yaş pastasını keserek, öğrenci velilerine ikram ettiler.