Büyük Başarı Dershanesi 23 Nisan Etkinliğiyle Öğrencilerinin stres atmasını sağladı. Konuyla ilgili olarak dershaneden yapılan açıklama şöyle;

BÜYÜK BAŞARI’DAN ‘23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’

      Çocuklarımızda; milli ve manevi duyguların coşkusunu yaşatmak, yılın yorgunluğunu ve stresini atmak, özgüvenlerini ve gizli yeteneklerini ortaya çıkarmak, Çocuk Bayramında çocukça coşkunun mutluluğunu hissettirmek amacıyla, 23 NİSAN 2011 Cumartesi günü Aysan Düğün Sarayında BÜYÜK bir organizasyonla “GELENEKSEL 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ” düzenlendi. Şenliğe 100 Öğretmen 1500 Öğrenci katıldı.

       Büyük başarı dershaneleri kurucusu İsmail AKÇİL yaptığı açıklamada Isparta Merkez, Eğirdir ve Yalvaç Şubelerimizden gelen öğrencilerin yanında, çok sayıda misafir öğrencilerin de katılımıyla yaklaşık 1500 öğrenci doyasıya eğlendi. 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİNDE; Dershanemiz Şubelerindeki öğrenciler arasında ‘BÜYÜK BAŞARILI YETENEKLER YARIŞIYOR’ yarışması yapıldı. 24 Yetenekli öğrencimizin yarıştığı yarışmada ilk 3’e giren öğrencilerimizden Birinciye 100 TL, İkinciye 75 TL, Üçüncüye 50 TL para ödülü verildi.

        Yaklaşık 1500 öğrencinin; şarkılı, türkülü ve coşkulu müzikler eşliğinde doyasıya eğlendiği şenlikte, zaman zaman dinlenmeleri için mola verildi ve bu molalarda da HEDİYE ÇEKİLİŞLERİ yapıldı. BÜYÜK BAŞARI DERSHANELERİ’NİN 24 Yıllık bir geçmişinden esinlenerek yapılan Hediye Çekilişinde ise 24 öğrenciye çekilişle Sürpriz hediyeler verildi.

         Müzik, Eğlence, Yarışmalar ve Hediye Çekilişinin yanı sıra Başarılı öğrencilerde unutulmadı. 9 OCAK 2011’de 3. ve 4. sınıflara Yönelik olarak yapılan STS’de; İl derecesi kazanan ve dershanemize kayıt yaptıran öğrencilerimize de ÖDÜL TÖRENİ ile armağanları teslim edildi. Yapılan Ödül Töreninde; NOKİA X3 slide, NOKİA 2330, MP-3, Kol Saatleri, Top Çeşitleri ve muhtelif türde ödüller dağıtıldı.

         Yaklaşık 5 saat süren ve Ödüllerin, Eğlencenin, Müziğin, Çekilişlerin, Yarışmaların iç içe girdiği, Büyük Çocuk Şenliği bittiğinde, öğrencilerin gözlerindeki, yüzlerindeki mutluluğu görmeğe değerdi…